Blue Flower

Vooraleer je in dit avontuur stapt moet je jezelf en aantal dingen afvragen. Kan je een aantal weken (minstens 2) alcohol en snoepgoed aan de kant laten zetten? Mocht dit niet het geval zijn dan kan ik je niet begeleiden en dan stel ik voor dat je eender welk ander dieet probeert om je doelen te bereiken.

Hetzelfde geldt voor het feit dat je op zoek bent naar een snel en gemakkelijk dieet om snel wat kilo's af te vallen om daarna terug in je oude gewoontes te hervallen.  

Mijn bedoeling is om mensen te doen beseffen dat niet alles wat ze denken dat gezond is effectief ook goed is voor je lichaam. Iedereen is anders en heeft andere noden of problemen met bepaalde voeding. Het leuke effect van correcte voeding is dat je je gewicht onder controle krijgt wat voor de meeste mensen betekent dat ze zullen afvallen.

Ook al zullen de meeste mij contacteren om af te vallen, wil ik ook altijd even stil staan bij eventuele andere gezondheidsproblemen of ongemakken waar je nu niet bij stilstaat omdat die al een langere tijd latent aanwezig zijn. Het is dan ook niet mijn doel om enkel maar te focussen op je gewicht om je mooiere vormen te bezorgen voor de zomer en om daarna terug te hervallen in je oude gewoontes nog meer bij te komen dan dat je bent afgevallen. Want dat is ironisch genoeg meestal het resultaat van blind diëten.

Dus al je enkel snel wil afvallen zonder al te veel energie in je voeding en lichaam te steken dan moet je mij niet contacteren want dan weet ik op voorhand al dat het moeilijk wordt om je doel te bereiken. En als je dan achteraf meer weegt dan je er aan bent begonnen lijkt het wel doordat ik je een fout voedingsadvies heb gegeven en het is net dat wat ik wil vermijden dat mensen blijven denken dat minder koolhydraten eten betekent dat je nadien meer zal wegen dan momenteel het geval is en dat het ongezond is voor je lichaam.

 

Mocht je toch nog interesse hebben om mijn verhaal te aanhoren dan gaat dit als volgt te werk:

 

De eerste keer is er een intakegesprek waarbij ik de eetgewoontes en huidige klachten van alle deelnemers even doorneem.

Daarna leg ik bondig de werking uit van onze voedingsstrategie en voedingspatroon en op welke manier dit effect zal hebben op jou lichaam.

 

Als er dan nog steeds interesse is om hiermee door te gaan dan meten we je op. 

We bepalen je gewicht, lengte, vetpercentage en buikomtrek.

Hierna stellen we een voedingsplan op en krijg je recepten voor jou op maat. De recepten zijn voor iedereen hetzelfde maar de hoeveelheden zullen verschillen aangezien dit sterk afhangt van de lichaamssamenstelling.

We stellen een opvolgprogramma samen om je progressie op te volgen.

 

Tijdens de volgende afspraken worden je gewicht, vetpercentage en buikomtrek terug gemeten en passen we het voedingsplan aan in het geval hier nood aan is.

 

Afspraak maken:

Bert

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0485 52 04 37